Uzticami IT infrastruktūras risinājumi

Adaptive piedāvā plašas iespējas IT infrastruktūras risinājumu izstrādē un ieviešanā. Pateicoties mūsu kompetencei un kvalitātei esam uzticams IT infrastruktūras partneris dažādu nozaru uzņēmumiem un valsts iestādēm. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešama esošo iestatījumu optimizēšana, jaunu tehnoloģiju integrēšana vai IT infrastruktūras izveide, Adaptive eksperti piedāvā kvalitatīvus un uzticamus risinājumus.

Skaitļošana

Adaptive piedāvā dažādus skaitļošanas serveru risinājumus, kas pielāgoti dažādu uzņēmumu vajadzībām. No specializētiem serveriem, kas izstrādāti augstas veiktspējas mākslīgajam intelektam un hiperkonverģētām (HCI) platformām, līdz plašas pieejamības serveru klasteriem darbībai kritiskā vidē. Mēs piedāvājam arī mākoņskaitļošanas serverus, kas ir piemēroti dinamiskai un hibrīdai pieejai. Neatkarīgi no uzņēmuma prasībām mūsu speciālisti izstrādā optimālus servera risinājumus, lai veicinātu izaugsmi un panākumus.

Skaitļošanas risinājumi

Datu glabāšana

Mūsdienu informācijas laikmetā drošai un inteliģentai datu glabāšanai ir izšķiroša nozīme organizācijas darbībā. Adaptive nodrošina visaptverošus risinājumus, tostarp datņu un objektu glabāšanu nestrukturētām datu sistēmām un SAN (Storage Area Network) krātuves tradicionālai datu arhitektūrai. Risinājumi ietver arī rezerves kopijas un datu glabāšanu mākoņbāzēs, lai nodrošinātu uzticamu datu aizsardzību. Neatkarīgi no uzņēmuma datu vajadzībām mūsu risinājumi garantē drošību un elastību, kas ir būtiska informācijas efektīvai pārvaldībai un aizsardzībai.

Datu glabāšanas risinājumi

Tīkla infrastruktūra

Adaptive izstrādātā tīkla infrastruktūra un tīklošanas risinājumi ir pielāgoti katra uzņēmuma vajadzībām. Mūsu zināšanas un pieredze ļauj veidot augstas veiktspējas tīklu izstrādi, ieviešanu un pārvaldību, kas garantē stabilu savienojamību un drošību. No mērogojamiem LAN/WAN līdz īpaši pielāgotiem tīklu drošības un bezvadu risinājumiem, uzlabotai maršrutēšanai un iekārtu drošībai. Mēs piedāvājam visaptverošu tīklošanas pakalpojumu uzņēmuma stabilai un nepārtrauktai darbībai.

Komunikāciju un drošības risinājumi

Virtualizācijas platformas

Adaptive, sadarbojoties ar pasaulē atzītākajiem ražotājiem – VMware, Nutanix, Hyper-V un RedHat – specializējas elastīgu, efektīvu un mērogojamu virtualizācijas risinājumu izstrādē, kas būtiski uzlabo resursu izmantošanu. Izstrādājam plaša spektra virtualizācijas risinājumus – no virtuālajiem serveriem līdz visaptverošai mākoņpakalpojumu integrācijai. Tas palīdz veicināt inovācijas, samazināt izmaksas, palielināt darbības elastību un uzlabot uzņēmuma darbības efektivitāti.

Virtualizācijas risinājumi

Mūsdienīga darba vieta

Darbavietu risinājumi

Sadarbībā ar Adaptive uzņēmumam ir iespēja izveidot pārdomātu, efektīvu un drošu darba vidi, neatkarīgi no darba veida organizācijas – birojā, attālināti vai hibrīda modelī. Mūsu plašais darbavietu risinājumu klāsts ietver gan programmatūras iestatījumus un mākoņsistēmas, gan ergonomiskas perifērās ierīces un dažādas konfigurācijas datortehniku.

Scroll to Top