Pakalpojumi, kas jums sniedz drošību

Adaptive piedāvā visaptverošu IT pakalpojumu klāstu, pielāgojot to katra uzņēmuma vajadzībām. Stratēģiskas IT konsultācijas, plānošana, infrastruktūras izstrāde un uzturēšana, tīkla un datu pārvaldība, kiberdrošība - Adaptive ekspertu komanda nodrošina IT infrastruktūras atbalstu vienuviet. Mūsu mērķis ir uzlabot klienta darbības efektivitāti un veicināt uzņēmuma attīstību, izmantojot pasaulē atzītas un drošas tehnoloģijas.

Plānošana

Adaptive IT infrastruktūras plānošana ir vērsta uz uzņēmuma ilgtermiņa biznesa mērķu sasniegšanu. Mēs sniedzam ekspertu konsultācijas, iedziļinoties katra klienta vajadzībās un izstrādājot pielāgotas infrastruktūras arhitektūru. Adaptive komanda rūpīgi plāno un izvērtē infrastruktūru kopumā, sākot no tīkla projektēšanas līdz iekārtu izvēlei, koncentrējoties uz mērogojamību un efektivitāti. Mēs piegādājam infrastruktūras risinājumus, kas ir stabili, ilgtspējīgi un atbilst uzņēmuma stratēģiskajiem mērķiem.

Plānošanas pakalpojumi

Ieviešana

Adaptive nodrošina vienmērīgu pāreju no plānošanas uz pilnvērtīgu darbības uzsākšanu. Mēs piedāvājam pilnu infrastruktūras ieviešanas ciklu, sākot no sagatavošanas un uzstādīšanas līdz faktiskai IT sistēmu instalēšanai. Ieviešanas procesā tiek rūpīgi testēta katra komponente, kā arī praktiskam priekšstatam veikta vides demonstrācija un detalizēta dokumentēšana. Klients var paļauties, ka Adaptive realizēs uzņēmuma IT stratēģiju precīzi un kvalitatīvi.

Ieviešanas pakalpojumi

Uzturēšana

Adaptive uzturēšanas pakalpojums nodrošina IT sistēmu nepārtrauktu un efektīvu darbību, kas ietver pastāvīgu monitoringu proaktīvai problēmu atklāšanai un atrisināšanai, tai skaitā detalizētas atskaites par infrastruktūras darbību. Mēs piedāvājam arī stratēģisku IT infrastruktūras plānošanu, iekārtu jauninājumu instalēšanu, kā arī inženieru konsultācijas gan attālināti, gan klātienē. Uzturēšanas pakalpojums tiek realizēts ar pārraudzības rīku Adaptive MS, rūpējoties par uzņēmuma infrastruktūras drošību un pārredzamību.

Uzturēšanas pakalpojumi

Dzīves cikla pakalpojumi

Adaptive dzīves cikla pakalpojumi piedāvā IT iekārtu pilnīgu pārvaldību, lai palīdzētu klientam pieņemt pārdomātus lēmumus. Pakalpojums ietver konsultācijas, atbalstu IT tehnoloģiju un pakalpojumu iepirkumos, iekārtu uzskaiti, garantijas uzlabojumus un pagarinājumus, drošu datu dzēšanu un utilizāciju. Adaptive ir sadarbības partneris, kas precīzi un rūpīgi pārvalda IT iekārtas visā to dzīves ciklā.

Dzīves cikla pakalpojumi

IaaS

Adaptive IaaS (Infrastruktūra kā pakalpojums) ievērojami paplašina uzņēmuma IT iespējas. Mūsu IaaS risinājumi nodrošina mērogojamu, pieprasījumu intensitātē balstītu piekļuvi būtiskiem IT resursiem, tostarp virtualizētiem serveriem, datu krātuvēm un tīklu izveidei. Tas ļauj ātri izvietot un pārvaldīt IT infrastruktūru bez tradicionālās pieejas izmaksām un sarežģītības. Izmantojot Adaptive IaaS, uzņēmums iegūst rīcības brīvību un samazina izmaksas, lai varētu koncentrēties uz inovāciju attīstību un izaugsmi.

IaaS pakalpojumi
Scroll to Top